Waarom kiezen voor de bouw?

In de bouw heb je uitstekende loopbaanmogelijkheden.

GENOEG REDENEN OM  VOOR DE BOUW TE KIEZEN!


Prettige werksfeer

No-nonsense, collegiaal, teamwork, aanpakken, trots.
Een ‘werk’, zoals de aannemers een bouwproject noemen, moet altijd binnen een bepaalde tijd af zijn. Dat betekent dat je door moet pakken. Is het werk eenmaal klaar, dan hoor je bouwers jaren later nog trots zeggen “dat hebben wij gemaakt!”.

Afwisselend, boeiend en uitdagend werk.

Elk project is anders. De ene keer werk je mee aan de bouw van gasloze woningen, de andere keer aan het belangrijkste schaatsstadion van Nederland of aan de verdieping van de N31 dwars door Harlingen. Altijd gebeurt er wel iets, waarvoor je een oplossing moet vinden. Dat maakt het werk boeiend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde.

Een goed salaris.

Vaak wordt gedacht dat het salaris in de bouw laag is. Maar niets is minder waar. Zo is het minimumloon in Nederland voor iemand van 21 jaar en ouder € 9,72. In de bouw is het minimumloon voor een bouwplaatsmedewerker € 14,04. Trek zelf je conclusie!

Gegarandeerd werk.

De bouw heeft de komende jaren heel veel extra mensen nodig. Dat komt niet alleen door de groeiende vraag naar woningen, maar ook omdat alle huizen voor 2030 gasloos en energiezuinig gemaakt moeten worden. Genoeg te doen dus.

Een gezonde toekomst!

Circulair bouwen, gasloos bouwen, energie-neutraal bouwen, bio-based bouwen, bouwen waarbij de transportafstanden van materiaal zo klein mogelijk zijn: allemaal enorm uitdagende onderwerpen waar de bouw mee bezig is om zo een bijdrage te leveren aan een beter klimaat en duurzame maatschappij. Ook jij kunt daar een rol in spelen!

Boeiende bouwprojecten in Fryslân

  • Zwembad De Welle
  • Cambuurstadion
  • Nieuwe N31 Harlingen
  • Biosintrum
  • Wadden Center

Deze website is een initiatief van Bouwen aan de Bouw, een project van Bouwend Nederland – afdeling Friesland om jongeren bekend te maken met de wereld van de bouw en infra in Friesland. Bouwen aan de Bouw wordt mede mogelijk gemaakt door SBF en Bouwend Nederland. In de uitvoering werken we samen met Toekomstbouwers Friesland, Firda, Samen Fiks, NHL Stenden en het primair en voortgezet onderwijs.

  • SBF
  • bouwen aan de bouw
  • bouwend nederland
Copyright © 2024 De Bouw Iets Voor Jou. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring. Powered by Narvic.
+
+