Waarom kiezen voor de bouw?

In de bouw heb je uitstekende loopbaanmogelijkheden.

GENOEG REDENEN OM  VOOR DE BOUW TE KIEZEN!


Prettige werksfeer

no-nonsense, collegiaal, teamwork, aanpakken, trots.
Een ‘werk’, zoals de aannemers een bouwproject noemen, moet altijd binnen een bepaalde tijd af zijn. Dat betekent dat je door moet pakken. Is het werk eenmaal klaar, dan hoor je bouwers jaren later nog trots zeggen “dat hebben wij gemaakt!”.

Afwisselend, boeiend en uitdagend werk.

Elk project is anders. De ene keer werk je mee aan de bouw van gasloze woningen, de andere keer aan het belangrijkste schaatsstadion van Nederland of aan de verdieping van de N31 dwars door Harlingen met 1 aquaduct en 3 viaducten. Altijd gebeurt er wel iets, waarvoor je een oplossing moet vinden. Dat maakt het werk boeiend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde.

Een goed salaris.

In 2017 was het gemiddelde loon in Nederland 2.451 euro per maand. In de bouw was dat 3.313 euro (bron: Monsterboard).

Gegarandeerd werk.

De bouw heeft de komende 5 jaar 40.000 extra mensen nodig. Dat komt o.a. door de groeiende vraag naar woningen, maar ook omdat alle huizen voor 2030 gasloos en energiezuinig gemaakt moeten worden. Genoeg te doen dus.

Een gezonde toekomst!

Circulair bouwen, gasloos bouwen, energie-neutraal bouwen, bio-based bouwen, bouwen waarbij de transportafstanden van materiaal zo klein mogelijk zijn: allemaal enorm uitdagende onderwerpen waar de bouw mee bezig is om zo een bijdrage te leveren aan een beter klimaat en duurzame 

+
+